Den 20 september kl. 15, (messe/vesper kl. 17 – 17.30):

Jørgen Taagholt: København - Byen ved vandet.

Vi kender Jørgen Taagholt fra tidligere foredrag. I dag vil han, i sin fremvisning af billeder og foredrag, føre os på rundtur gennem nye kvarterer i København, som mange af os sandsynligvis ikke har kendskab til.

Den 18. oktober kl.15, (messe/vesper kl. 17 – 17.30):

Karl Erik Wienberg: Verdens tilstand. Medansvar, medskyld, medmodstand.

Karl Erik Wienberg er i dag pensioneret provst og var i sin ungdom i 4 år missionær i det nordvestlige Pakistan. I dag handler foredraget om vores overforbrug, overudnyttelse og Verdensnaturfondens årsrapport.

 

Den 15. november kl. 15 , (messe/vesper kl. 17 - 17.30):

Daniel Nørgaard: Amoris Laetitia, pave Frans´ budskab om kærligheden I familien.

Temaet bliver om pave Frans´ seneste udgivelse, som foreligger på dansk i efteråret.

Daniel Nørgaard er en ung dansk katolsk præst, sognepræst ved den katolske domkirke i København og på Bornholm. Han har boet 8 år i Rom og studeret på Gregoriana - universitetet i 7 år. Er man interesseret, kan man følge D. N. på hans blok: danofden.

 

Den 13. december kl. 15, (messe/vesper kl. 17 – 17.30).

Juleafsluning: Rose Marie ” juler” for os alle. En hyggestund med glôgg og æbleskiver. En lille gave (ca. 20 kr.) medbringes.

 

Den 17. januar kl. 15. (messe/vesper kl. 17 – 17.30)

Pastor Michael Hornbech - Madsen: Fra skuespiller til præst.

Den katolske præst, Michael Hornbech – Madsen, har tidligere været Pjerrot i Tivoli og haft en karriere som skuespiller og danser. M. H.- M. er en begavet livskunstner, der maler portrætter og restaurerer antikke møbler i sin fritid. Hvis man vil vide mere om denne spændende katolske præst kan man bl.a. læse en artikel på Nettet.

Hanne Palm, august 2017